WELKE DANSLES KIES JIJ?

Dansen met plezier, voel je fit, boost je zelfvertrouwen en zit lekker in je vel!

Dansstijlen

Streetdance

Streetdance is een dansstijl die is voortgekomen uit de groeiende danshype van de jaren ‘80 en ‘90. De dansstijl heeft veel invloed gehad op o.a. videoclips, muziek en de mode. Streetdance is bij kids erg populair. Het is leuk, uitdagend, energiek en kinderen kunnen er hun gevoel en creativiteit in uiten. In deze danslessen leer je coole choreografieën, uitdagende moves en door middel van een selectie kun je meedoen aan optredens en/of doorgroeien tot trainer.

HipHop

Wat hip hop zo speciaal en populair maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. Iedereen kan zijn eigen versie van hip hop dans creëren. De dansstijl blijft zich ook nog steeds ontwikkelen en is de basis voor verschillende substijlen, zoals popping, locking, waving, housing en breakdancing.

K3

Danst jouw kind ook altijd mee op de grootste hits van K3? Kom dan gezellig meedoen met deze dansles! Op een speelse manier leren we danspasjes op de liedjes van K3, een beetje gemixt met stoere streetdances moves. Deze danslessen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 tot 4/5 jaar.

TikTok dansles

TikTok is razend populair! Tijdens onze TikTok dansles leer je o.a. de populaire TikTok dansjes, de moeilijke TikTok dansjes (waar je thuis zelf niet uit komt), en dansen we op TikTok mash-ups. We oefenen voor de spiegels en je krijgt tips om jouw bewegingen nog mooier uit te voeren. En aan het einde van de les maken we natuurlijk een coole TikTok video, die je later terug kunt zien op ons TikTok (prive)account van Dansstudio Kerima of die je zelf op je eigen account kunt plaatsen!

High heels Class

Tijdens de lessen leer je mooie, sensuele, sexy choreografiën te dansen, maar het draait om veel meer dan alleen de danspasjes; je zelfverzekerd voelen, vrouwelijk, fit, energiek, lekker in je vel zitten (zowel fysiek als mentaal), je ‘vrij’ voelen! En het is even een momentje voor jezelf. Je kunt deelnemen vanaf 18 jaar.

Priveles

Vind je een dansles 1 op 1 prettiger, i.p.v. deel te nemen aan een groepsles? Dat kan! Met de privelessen stemmen we de inhoud af op jouw specifieke wensen en doelen. Wil jij bijvoorbeeld fitter worden en door middel van dans aan je conditie werken? Dan stemmen we jouw priveles daar op af. Of wil jij werken aan jouw zelfbeeld, zodat je met meer zelfvertrouwen in het leven staat? Dan ligt de focus tijdens jouw priveles meer daarop. Onder begeleiding van een professionele danscoach kijken we in een veilige en vertrouwde sfeer naar jouw behoeftes en creëren we een dansles op maat, speciaal voor jou.

DansMix Kids

Altijd willen dansen en niet stil kunnen zitten als je muziek hoort? Maar weet je nog niet precies welke dansstijl het beste bij je past? Kom dan meedoen in de DansMix les en ontdek welke stijl je het leukst vindt!
In de DansMix les voor kinderen maken ze kennis met verschillende stijlen en leren ze de basis(technieken)van moderne dans, streetdance, jazz dance, klassiek ballet, improvisatie en werelddans. Creativiteit en dansplezier staan centraal, waarbij muzikaliteit en samenwerken ook een essentiële rol speelt.

Klassiek Ballet Kids

Klassiek Ballet is de basis voor ieder danser! In de lessen besteden wij aandacht aan een goede basistechniek, jouw houding, souplesse en presentatie. Van een plie aan de barre tot een pirouette in het midden en een sprong over de diagonale, nemen we jou mee in de wereld van het klassieke ballet. Zo leer je dansen als de grote ballerina’s/ballerino’s in de notenkraker of het zwaanmeer en mag jij shinen op het podium met de andere dansers!