WELKOM BIJ

DANSSTUDIO KERIMA

Danslessen voor kinderen en volwassenen

Dans-Kinderfeestjes en workshops

Entertainment: optreden en videoclips

Over mij

Hallo! Ik ben Kerima Manusiwa, geboren en opgegroeid in Arnhem. Als kind was ik al sportief; ik heb geturnd en gebadmintond. Later kwam de interesse in streetdance, maar ik kon geen dansschool in Arnhem vinden die aansloot bij wat ik zocht qua dansstijl. Ik werd geïnspireerd door artiesten zoals Aaliyah en Usher, zó wilde ik ook dansen! Uiteindelijk kwam ik terecht in Eindhoven bij Regilio Eyck. Bij hem vond ik precies de stijl en energie dat ik zocht en vanaf mijn eerste dansles bij zijn dansschool had ik mijn passie gevonden. Er was een ‘vuurtje’ in mij gaan branden; dít is wat ik wilde! Dansen! De hele dag door! Voor altijd! :-) Dus met dit enthousiasme reisde ik op een gegeven moment 4 à 5 keer per week van Arnhem naar Eindhoven op en neer om te trainen en les te geven, zo’n 7 jaar lang. Dit deed ik naast mijn studie en daarna naast mijn fulltime baan bij de ING Bank. Overdag werken, in de avonden en weekenden trainen! Als je iets zó leuk vind, heb je er alles voor over.

De jaren vlogen voorbij en er kwam een punt dat de dansschool in Eindhoven stopte. We trainden nog wel, maar minder vaak als voorheen. Ik besloot mij te focussen op mijn carrière bij de ING Bank en heb daar in de jaren veel geleerd over het bedrijfsleven. Hele leuke tijd gehad ook.

En toen kwam in 2016 het punt waarop alles even stil stond. Bij de ING Bank ging qua werk van alles reorganiseren; mijn afdeling ging verhuizen. Ik kon mee, of op een andere afdeling gaan werken.

Maar ik stond stil bij de vraag ‘Waar word ik nou echt gelukkig van?!’ En ik besloot mijn passie te volgen; dansen, dansles geven! Het gevoel dat ik al die jaren zelf had ontvangen, het dansplezier, de groei en ontwikkeling die ik mocht ervaren, wilde ik doorgeven. Doorgeven aan de jeugd en jonge kinderen. Hen inspireren, motiveren en een veilige plek creëren waar zij zichzelf kunnen zijn, zich durven te uiten, plezier kunnen maken met dans en muziek en zich kunnen ontwikkelen.

Ik ontdekte in mijzelf een nieuwe passie; passie voor ondernemen en besloot mijn eerste bedrijf te creëren; Dansstudio Kerima.

Wat in 2016 begon met 1 dansles per week en 1 lid :-) is ondertussen uitgegroeid tot een echte dansschool met een vol lesprogramma op verschillende locaties, super coole kids, mooie dansteams, workshops op scholen en bij bedrijven, video’s maken, optredens met de kinderen, zelf door het land optreden als achtergronddanseres bij zangeres Do, freestyle opdrachten op evenementen, diverse toffe projecten, niet te vergeten ook de danslessen voor volwassenen (High Heels/Dansconditie), privé lessen, met bruidsparen een openingsact in elkaar zetten voor hun bruiloftsfeest, enz. enz.

Ik geniet van elk onderdeel. Van het contact met alle leuke mensen, maar vooral het zien groeien van de kracht en het zelfvertrouwen van de kinderen. Dat is prachtig. We gaan nog zo veel meer mooie dingen doen, dit is nog maar het begin!

Dank jullie wel allemaal.

Welkom bij Dansstudio Kerima!

Dansstijl

Kies jouw dansles

Wat is jouw favoriete dansles? Kies jij voor Streetdance, Hiphop, TikTok, Modern, Musical, Klassiek Ballet, K3, DansMix, DansConditie, Yoga of High-Heels? Kijk bij Stijlen voor ons aanbod.

Lesrooster

Kies jouw dag

Op welke dag en welke locatie kom jij dansen? En wil je 1, 2 of zelfs 3x per week komen dansen? Bekijk snel ons lesrooster en reserveer jouw proefles.

Contributie

Kies jouw abonnement

Welk abonnement past het beste bij jou? Altijd betaalbaar en flexibel. Korting met GelrePas, Meedoenregeling Overbetuwe en Jeugdfonds Sport & Cultuur is mogelijk.

LOCATIES

DUIVEN

Toekomst 2-B
6921 PW Duiven

ARNHEM

Mr J.M. de Kempenaersingel 6
6836 RW Arnhem

ELST

Reijersstraat 39
6661 GR Elst